Tvrdý olej na dřevo - Hard Top Oil - bezbarvý

Kód: 4916 4917 Zvolte variantu
Značka: Borma Wachs
530 Kč 3 179 Kč od 530 Kč 438 Kč bez DPH 2 627 Kč bez DPH od 438 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Přírodní tvrdý olej pro úpravu dřevěných jídelních stolů a kuchyňských pracovních desek 

Detailní informace

Detailní popis produktu

HARD TOP OIL je směs vybraných vzácných přírodních olejů, které zvýrazňují přirozenou krásu dřeva a zvýrazňuje jeho strukturu. Umožňuje získat konečnou vysokou tvrdost a transparentnost s přirodním efektem na rovných površích jako jsou jídelní stoly, kuchyňské pracovní desky, police a židle. 

Jeho speciální složení zaručuje vysokou odolnost proti oděru, vodě a skvrnám obecně (káva, nealkoholické nápoje apod.) a běžným čistícím prostředkům. Jednoduché čištění a obnova. 

Splňuje normu EN 1186 – materiály a předměty určené pro styk s potravinami a je certifikován pro styk s dětskými hračkami EN 71 Par.III. Dodáván jako bezbarvý.

Způsob použití  

Pomocí  HARD TOP OIL  se dosáhne efektu měkké finální povrchové úpravy.  Upravovaný povrch nejprve očistíme od mastnoty nebo jiných nečistot a pokud  je to možné, zlehka přebrousíme. Před použitím nádobu s olejem dobře protřepat.Výrobek aplikujeme rovnoměrně pomocí štětce nebo měkkého hadříku. Po uplynutí 5-10 minut sjednotíme povrch odstraněním přebytku oleje pomocí hadříku, který nezanechává stopy. Ponecháme zaschnout po dobu 6-8 hodin (v závislosti na množství oleje a okolní teplotě), před aplikací druhého nátěru přebrousíme brusným papírem o zrnitosti 220-240 pro získání hladšího povrchu. Kompletní vyschnutí po 12 hodinách, maximální tvrdost po 24 hodinách.

Vydatnost:  12 - 14 m²/l

Výhody HARD TOP OIL:

  • vysoká ochrana proti vodě
  • vysoká odolnost proti oděru
  • zvýrazní strukturu dřeva
  • odolný vůči slinám a potu
  • vhodné pro světlé i tmavé dřevo
  • vhodný pro styk s potravinami
  • ekologický produkt

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: